Alışveriş Sepeti

Sepetin şu an boş.
Almancıdan'nda 977'dan fazla ürün seni bekliyor.
Dilersen aşağıdaki önerileri inceleyerek hemen alışverişe başlayabilirsin.

- Bilgisayar Mouse

Hama Urage Reaper Nxt. Gaming Mouse USB Optical Black

Hama Urage Reaper Nxt. Gaming Mouse USB Optical Black

850,20 TL

* 0,00 TL 'den başlayan taksitlerle
Ürün Kodu:4047443275301
Kargo Süresi: 05 - 08 Ekim arası kargoda
Kargo Fiyatı:49,90 TL
Adet
Paylaş

Hama uRage Reaper nxt. USB oyun faresi

Oyun faresi 'URAGE REAPER NXT' İLE SINIRSIZ OYUN

Hala çok duyarlı ve hassas oynayabilirsiniz - ekipmanınız hız ve hassasiyet açısından hiçbir şey sunmuyorsa, oyuncu yetkinliğinizi kullanıyorsa, ne yazık ki hiçbir şey. Oyun faresi ile 'uRage Reaper nxt.' Konsantre destek var - oynarken çok eğlenmek için. uRage Reaper nxt. Üst düzey özellikler sayesinde her zorlukta yenilmez misiniz?


Hassas, HASSAS DEĞİL

4000 dpi - Optik Avago Sensörü budur. 4000 dpi, en yüksek hassasiyet ve doğruluk anlamına gelir ve en küçük hareketleri hızlandırır. Tabii ki oyun çeşitleri için 4000 dpi değil, bu nedenle oyun gereksinimlerine bağlı olarak oyuncular 800/1600/2400/4000 dpi arasında. Ve bu, oyun sırasında doğrudan seçim düğmesi aracılığıyla can sıkıcı değişiklik olmadan uygulanması da çok kolaydır. Kim yüksek voltajda olduğunu unutur, sadece panik yapmaz: Rakipler karışık çözünürlükte yeşil, kırmızı, mavi ve sarı renkli LED'ler mevcut çözünürlüğü gösterir.


Hızlı, ultra hızlı, URAGE REAPER NXT.

Oyunun ortasındaki gecikmeli tepkiler - bu oyun faresiyle değil. 1000 Hz'de bir USB yoklama hızı, PC'ye ışık hızındaki tepkilerinizdir. PC, farenin sinyallerini çok kısa aralıklarla sorar. Beşi ayrı ayrı duyarlı olarak atanabilen altı hassas düğme, her durumda kalırsınız. Heyecan verici ve heyecan verici oyunlar sırasında, hiç schwitzig duymak ellerinde olabilir. Ancak bu tehlikeli durumda da oyun faresi güvenilir bir ekip ortağıdır: Kaymaz kauçuk yüzey, kaygan olduğunda sağlam bir tutuş sağlar. Ve son olarak, ama en az değil, ultra hızlı oyunu PTFE ayaklar tamamlar, çünkü bunlar fare altlığı aracılığıyla çok yumuşak ve direnç göstermeden kayar.


BİR GECEDEN FAZLASI İÇİN

Durchzockte geceleri oyun faresi 'uRage Reaper nxt' ile kullanılabilir. Birçok. Mouse, sağlam ve dayanıklıdır, böylece farenizle eğlenceli uzunluğunuzun tadını çıkarabilirsiniz. Yüksek kaliteli Omron anahtarları, uzun bir hizmet ömrü için tasarlanmıştır.




Öne Çıkanlar ve Ayrıntılar

Ergonomik dizayn

4000 dpi'ye kadar optik sensör

Daha uzun ömür için entegre Omron anahtarları.

Özellikle kaygan, düşük sürtünmeli PTFE ayaklar

Kaymaz kaplama ile yüksek kavrama

LED'ler aracılığıyla net çözünürlüklü ekran

6 hızlı tepki veren hassas düğme

Sağ elini kullananlar için

Teslimat

Yazılım

Kullanım kılavuzu.

sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows ® 10/8/7/Vista/XP


Pay TR
Henüz yorum yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!