Alışveriş Sepeti

Sepetin şu an boş.
Almancıdan'nda 977'dan fazla ürün seni bekliyor.
Dilersen aşağıdaki önerileri inceleyerek hemen alışverişe başlayabilirsin.

- Kablosuz Kulaklıklar

SONY WI-SP510 Wireless Bluetooth Sports Earphones - Black

SONY WI-SP510 Wireless Bluetooth Sports Earphones - Black

1.949,99 TL

* 0,00 TL 'den başlayan taksitlerle
Ürün Kodu:4548736107373
Kargo Süresi: 05 - 08 Ekim arası kargoda
Kargo Fiyatı:Kargo Bedava
Adet
Paylaş

Ekstra Bas


Spor salonunda veya dışarıda koşarken sizi teşvik eden EXTRA BASS ile her vuruşu ve bas çizgisini hissedin. Sony WI-SP510 Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklığı, başarılı olmak için kendinizi zorlarken ritme odaklanmanıza yardımcı olur.


spor için hazır


Suya ve tere dayanıklı Sony WI-SP510 Kulaklık, yoğun antrenmanların veya yağmurda koşmanın üstesinden gelebilir. Yumuşak yastıklı destekleri ile en zorlu egzersizler için rahatça yerinde kalırlar. İşiniz bittiğinde kulaklığı bir musluk altında yıkayarak temizleyebilirsiniz.


kablosuz tasarım


Bir düğmeye dokunarak bir aramayı yanıtlayın veya bir şarkıyı atlayın ya da Siri veya Google Asistan'dan sizin için yapmasını isteyin. Bunları kullanmadığınız zamanlarda manyetik kulaklık başlıkları dolaşmadan kalmalarını sağlar.


Uzun pil ömrü


Eve giderken pilin bitmesinden bıktınız mı? Sessizce oturmayın - kulaklığın 15 saatlik uzun pil ömrü, gün boyunca en sevdiğiniz çalma listelerinin keyfini çıkarabileceğiniz anlamına gelir.


SONY WI-SP510 Kablosuz Bluetooth Spor Kulaklığı - Siyah, Kulak içi boyun bantlı kulaklıklar, Pil ömrü: 15 saate kadar, Mikrofon / uzaktan kumanda / ses kontrolü, Suya / tere dayanıklı, Siri / Google Asistan ile çalışır

Pay TR
Henüz yorum yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!