Alışveriş Sepeti

Sepetin şu an boş.
Almancıdan'nda 977'dan fazla ürün seni bekliyor.
Dilersen aşağıdaki önerileri inceleyerek hemen alışverişe başlayabilirsin.

- Hard Disk

WD 2,5'' 2TB USB3.0 My Passport Taşınabilir Hard Disk Mavi

WD 2,5'' 2TB USB3.0 My Passport Taşınabilir Hard Disk Mavi

1.424,85 TL

2.099,85 TL % 32
* 0,00 TL 'den başlayan taksitlerle
Ürün Kodu:718037870281
Kargo Süresi: 05 - 08 Ekim arası kargoda
Kargo Fiyatı:49,90 TL
Adet
Paylaş

WD My Passport 2TB Taşınabilir Sabit Disk USB 3.0 - Mavi

  • İnce stil
    Yeni My Passport diski, yolculuğunuzdan en iyi şekilde yararlanmanız için yeniden tasarlandı. Kullanışlı, ince bir form faktörüne sahiptir ve çeşitli canlı renklerde mevcuttur.
  • Kilitli
    My Passport diskinin parola korumalı yerleşik 256-bit AES donanım şifrelemesi, dijital yaşamınızın içeriğini güvende tutmanıza yardımcı olur. Sadece parola korumasını etkinleştirin ve WD Discovery'yi kullanarak kendi kişiselleştirilmiş parolanızı belirleyin.
  • Yedeklendi
    My Passport sürücüsü, kendi yaşam yolculuğunuz sırasında oluşturduğunuz her şeyin (fotoğraflar, videolar, müzik ve belgeler) kaybolmamasını sağlamak için WD Backup yazılımıyla donatılmış olarak gelir. Programınıza göre otomatik olarak çalışacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Sisteminizden önemli dosyaları My Passport sürücünüze yedeklemek için zamanı ve sıklığı seçmeniz yeterlidir.
  • Süper kolay
    My Passport taşınabilir depolama, gerekli tüm kablolarla birlikte kutudan çıktığı anda hazırdır. Ve SuperSpeed ​​USB ile hayatınızdaki her şeyi hızlı bir şekilde yedeklemeye başlayabilir ve ilerlemeye devam edebilirsiniz.
  • Sosyal dostu
    Dahil edilen WD Discovery yazılımı, Facebook, Dropbox ve Google Drive gibi popüler sosyal medya ve bulut depolama hizmetlerine bağlanmanıza olanak tanır. Çevrimiçi sosyal yaşamınızı yedeklemek için fotoğraflarınızı, videolarınızı ve belgelerinizi sorunsuz bir şekilde My Passport sürücüsüne aktarın, düzenleyin ve paylaşın. WD Discovery, sürücünüzü WD Drive Utilities aracılığıyla da yönetebilir.
  • Devam eden güven
    Kendi yolculuğunuzda sizi neyin beklediğini bilemezsiniz. Bu nedenle WD, dayanıklılık ve uzun vadeli güvenilirlik için zorlu gereksinimlere yönelik sürücüler üretir.
Pay TR
Henüz yorum yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!