Alışveriş Sepeti

Sepetin şu an boş.
Almancıdan'nda 977'dan fazla ürün seni bekliyor.
Dilersen aşağıdaki önerileri inceleyerek hemen alışverişe başlayabilirsin.

- Akıllı Saat Ve Akıllı Bileklikler

Fitbit Alta Hr Siyah Akıllı Saat

Fitbit Alta Hr Siyah Akıllı Saat

3.299,85 TL

3.749,85 TL % 12
* 0,00 TL 'den başlayan taksitlerle
Ürün Kodu:816137024150
Kargo Süresi: 05 - 08 Ekim arası kargoda
Kargo Fiyatı:Kargo Bedava
Adet
Paylaş

Fitbit Alta HR Akıllı Saat Bileklik Özellikleri

 

Giyilebilir teknoloji alanında zarif tasarımı ve üstün özellikleri ile sınıfının en ilham verici modellerinden biri olan Fitbit Alta HR akıllı saat bileklik, geliştirilmiş Alta serisine ait pek çok yenilikçi teknolojiyi bir arada sunuyor. Hem akıllı hem de stil sahibi duruşu ile teknoloji tutkunlarının ilgisini çeken model, günün her anında tüm aktiviteleri kayıt alına alarak sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor. Egzersiz ve aktivite takibinden uyku süresi takibine kadar birçok alanda edindiği verileri akıllıca işleyen bileklik, günlük hayattaki en büyük yardımcınız oluyor. Fitbit mobil uygulamasını akıllı cihazınıza indirerek ya da bilgisayarınıza kurarak kişisel bilgilerinizi girebilir ve genel sağlığınızı takip altına alabilirsiniz. 7 gün 24 saat kullanıma uygun olan Fitbit Alta HR akıllı saat bileklik modelleri, farklı kayış renkleri ile kişisel imajınıza da şık bir dokunuş katıyor. Birbirinden havalı kayış seçeneklerini inceleyerek bilekliğinizin kayışını dilediğiniz zaman yenisiyle değiştirebilirsiniz.

Dokunmatik Ekran Kolaylığı: Yatay ve dikey olarak kullanılabilen OLED dokunmatik ekran sayesinde akıllı takipçinize bir kere dokunarak kolayca istatistiklerinize göz atabilir ve istediğiniz uygulamaya erişebilirsiniz. Eşsiz tasarıma sahip birkaç arayüz içinden dilediğinizi seçerek saat kullanımınızı kişisel hale getirebilirsiniz. Bilekliği kullanmadığınızda kendiliğinden kapanan ekran, enerji tasarrufu sağlıyor.

Bilek Tercihi ve Baskın El Seçeneği: Fitbit Alta HR akıllı saat bileklik modeli, cihazı hangi kolunuza takmanız gerektiği hakkında sizi yönlendiriyor. Baskın elinizin tersi olan bileğinizde saat kullanımı yapmanız daha konforlu bir kullanım için öneriliyor. Bilekliği takmak istediğiniz kolunuzu değiştirdiğiniz zaman 'wrist' bölümünden gerekli değişiklikleri yapabilir, 'handedness' alanından da baskın el bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Böylece akıllı saatiniz size özel bir kullanım sunuyor.

Gün Boyu Otomatik Takip İmkanı: Akıllı saat, gün boyu bileğinizde her hareketinizi otomatik olarak kaydederek size anlamlı veriler oluşturuyor. Bunlar arasında adım sayısı, katedilen mesafe, yakılan kalori, hareket halindeki süre ve dinlenme sırasında kalp atış hızı gibi veriler bulunuyor. Bilgilerinizi ekrana dokunarak ilgili simgelerin altında kolayca görüntüleyebilir ve günlük performansınız hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Akıllı takipçiniz aynı zamanda uyku süresi ve alışkanlıklar, gün içerisinde hareketsiz ve aktif olduğunuz süreler gibi detaylı bilgileri de sizlerle paylaşıyor.

Kalp Atış Hızı Takibi: Fitbit Alta HR, gerçek zamanlı kalp atışı ve dinlenme sırasındaki kalp atış hızını bir arada görüntüleyerek size ideal veriler sunuyor. İki ayrı sekmede yer alan bilgileri görmek için ekrana dokunarak kalp simgesine erişmeniz gerekiyor. Kalp atış hızı ile efor kalitenizi öğrenebilir ve egzersizlerden maksimum şekilde yararlanabilirsiniz. Antrenman yoğunluğunuzu ayarlamayı sağlayan veriler; kardiyo, yağ yakımı ve yüksek yoğunluklu spor gibi bölgelere ayrılarak etkili egzersiz sonuçları almanıza yardım ediyor. Belirli bir kalp atış hızı hedefiniz varsa saatinize bu bilgileri girerek egzersiz esnasında hedefinize ulaşıp ulaşmadığınızı görebilirsiniz.

Günlük Hedef Takibi: Fitbit Alta HR akıllı saat bileklik özellikleri arasında bulunan günlük hedef takibi ile belirlediğiniz aktivite sürenizi ve hedef göstergelerinizi akıllı saatinize girerek hedef takibi gerçekleştirebilir ve antrenman kalitenizi yükseltebilirsiniz. Günlük hedefinize ulaştığınızda akıllı bilekliğiniz size titreşim göndererek hedefinizi gerçekleştirdiğinize dair haber veriyor ve sizi kutluyor. Hedefinizi adım, kalori veya dakika olarak belirleyerek günlük olarak hedef güncellemesi yapabilirsiniz.

Egzersiz Takibi: SmartTrack özelliği ile günlük egzersiz aktivitelerinizi rahatlıkla takip edebilir ve kişisel egzersiz programınızı oluşturabilirsiniz. Egzersiz süreniz, yakılan kalori miktarınız ve kalp atış hızınız gibi çeşitli göstergeleri anlık olarak görerek antrenmanınızı daha bilinçli hale getirebilirsiniz. En az 15 dakika uzunluğunda olan aktiviteleri kayıt altına alan fonksiyonu kişiselleştirebilir ve egzersiz seanslarınıza uygun hale getirebilirsiniz.

Anlık Aktivite Takibi: Fitbit Alta HR, uzun süre hareketsiz kaldığınız durumlarda size bildirim göndererek aktif olmanız konusunda uyarıda bulunuyor. Sağlıklı yaşam için önemli bir motivasyon aracı olan akıllı bileklik ile günlük toplam adım sayınızı ve aktif olma sürenizi görebilir, aktif geçirdiğiniz gün için kutlama mesajı alabilir, her an zinde ve enerjik kalabilirsiniz. 

Uyku Takibi: Uyku kalitesini ve süresini de ölçen akıllı saatiniz sayesinde gösterge tablonuzu sabah uyandığınızda kontrol ederek uykunuz hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Kişiselleştirilebilir özelliklere sahip olan uyku takibi ile kendinize uyku süresi hedefi koyabilir ve istediğiniz anda akıllı bilekliğinizin sizi uyandırmasını talep edebilirsiniz. Uyku düzeninizi tutarlı hale getirmek için bilekliğinizin size uyku saatinizi hatırlatmasını sağlayabilir, uyku kaliteniz ve düzeniniz hakkında kapsamlı verilere ulaşabilirsiniz. Uyku düzeninizi sizinle aynı yaşta ve cinsiyette olan kişilerle karşılaştıran akıllı saatiniz, uyku alışkanlıklarınız hakkında size fikir veriyor.

Alarm ve Hatırlatıcı Özelliği: Sizi belirli bir saatte uyarması için akıllı saatinizin alarm ve hatırlatıcı özelliğinden yararlanarak gününüzü programlayabilir ve daha etkin zaman yönetimi gerçekleştirebilirsiniz. 8 tane farklı alarm türünden birini seçebilir ve alarmları dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Öne Çıkan Detaylar

  • M7 işlemci ile güçlendirilen Fitbit Alta HR, etkin performansı ile gün boyu en yakın eşlikçiniz konumunda bulunuyor.
  • Bluetooth fonksiyonu bulunan cihaz, kablosuz olarak pek çok platforma erişim ve sosyal ağlara entegresyon gibi özellikleri bir arada sunuyor.
  • Çalışma günlüğü uygulaması ile önceki çalışmalarınızı ve aktivitelerinizi kayıt altına alarak zaman içerisindeki gelişiminizi takip edebilirsiniz.
  • IOS ve Android cihazları ile uyumlu şekilde çalışan bilekliğin mobil uygulamasını indirerek tüm aktivitelerinize kolayca erişim imkanı yakalayabilirsiniz.
  • Su ve toz geçirmez yapıya sahip olan akıllı saatinizle duş alabilir ve yüzebilirsiniz. Dayanıklı ekranı ile rahat kullanım sunan ürün, darbe ve çizilmelere karşı sağlam bir yapı sergiliyor.

Teknik Özellikler

  • Ekran Tipi: OLED
  • Ekran Boyutu: 1.4 inç
  • Ekran Çözünürlüğü: 128 x 36 piksel
  • Ağırlık: 15 gr
  • Şarj Süresi: 7 güne kadar
  • Adımsayar: Var
  • Kalp Ritmi Ölçme: Var

Sadece 15 gr. Ağırlığında

Fitbit Alta HR Akıllı Saat Bileklik, 15 gr ağırlığı ile oldukça hafif ve konforlu bir kullanıma imza atıyor. Akıllı saat; kullanım kılavuzu, garanti belgesi ve şarj adaptörü ile bir arada sunuluyor. Dokunmatik ekran özelliği bulunan cihaz, sadece birkaç parmak hareketi ile her türlü veriye anında ulaşmanızı sağlıyor.

Fitbit: Giyilebilir Teknoloji Alanında Öncü

Merkezi San Francisco'da bulunan Amerika menşeli teknoloji şirketi Fitbit, aktivite takip cihazları ve giyilebilir teknoloji ürünleri ile kendi alanının önde gelen markaları arasında bulunuyor. 2007 yılından beri giyilebilir sağlık ürünleri alanında faaliyet gösteren şirket, hem tasarım hem de donanım alanında pek çok ödül kazanarak teknoloji meraklılarını sağlıklı yaşama davet ediyor.

Hem Stil Sahibi Hem Akıllı

Fitbit Alta HR Akıllı Saat Bileklik, şık tasarımıyla ve değiştirilebilir kayış seçenekleri ile dikkat çekiyor. Akıllı fonksiyonlarla dolu olan cihaz, hem profesyonel bir yardımcı hem de şık bir aksesuar görevi görüyor. Mobil cihazlarla senkronize şekilde çalışabilen ürün, gelen bildirimleri takip etme ve kısa mesajları görüntüleme gibi birçok avantajı da bir arada sunuyor. Her anınızda yanınızda olan akıllı bileklik sayesinde sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinebilirsiniz. Fitbit Alta HR akıllı saat bileklik fiyatları farklı kayış alternatiflerine göre değişen aralıklarda seyrediyor. 

Pay TR
Henüz yorum yazılmamış ilk yorumu siz ekleyin!